Kaag & Braassem Promotie

Varen met Veenders

Van: 21-07-2019
Tot: 21-07-2019
Langeweg 24 Roelofarendsveen
Dorpsfeest, Natuur

Varen met Veenders


We hebben een verrassing! Na vijf succesvolle en gezellige edities van Eten met Veenders, hebben we in de zomerpauze gekozen voor een heel leuk dagje uit: we gaan Varen met Veenders! En wel op zondag 21 juli tussen 10:30-18:00 uur (mits goed weer).

We huren fluisterboten van Bob On Board, en Bob geeft ons een fijne korting op de boothuur. De fluisterboten zijn elektrisch (heerlijk stil) en er kunnen per boot 6 tot 8 mensen mee. We vertrekken bij de Kuijperij (Langeweg 24 in Roelofarendsveen), waar iedereen om 10:25 uur uiterlijk wordt verwacht. We varen daarna de prachtige tulpenroute door het kassen- en tuindersgebied, waarna we via het beroemde sluisje het Braassemermeer op gaan. Onderweg stoppen we bij diverse restaurantjes en aanlegplekken (je kunt eventueel halverwege in Oude Wetering ook uitstappen). Om 18:00 uur zijn we weer terug.

Varen met Veenders is voor iedereen uit Roelofarendsveen en omstreken toegankelijk en is bedoeld om dorpsgenoten te leren kennen: leeftijd maakt niet uit, als je maar gezellig bent, net zoals bij Eten met Veenders dus. Daar zijn de deelnemers altijd tussen de 4 en 94.

We zijn natuurlijk wel een klein beetje afhankelijk van het weer: als het echt rotweer is, dan kiezen we een andere datum, maar dat weten we pas enkele dagen van tevoren. We gaan er nu gewoon van uit dat het mooi weer wordt, want zoals iedereen weet: God is een Veender, dus dat móet lukken.

Voor kleine kinderen zijn er reddingsvesten beschikbaar: geef aub aan of je daar behoefte aan hebt.

De kosten zijn 27 euro per persoon. Aanmelden kan vanaf nu, door  te mailen naar etenmetveenders@xs4all.nl. Je krijgt dan verdere informatie. 

Foto's

Belangrijke informatie

Van: 10:30 uur
Tot: 18:00 uur
27
etenmetveenders@xs4all.nl

Bezoekt u Kaag en Braassem als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl