Kaag & Braassem Promotie

Sinterklaasintochten

Van: 16-11-2019
Tot: 05-12-2019
Kaag en Braassem
Cultureel, Kinderen

Sinterklaasintochten

Ook dit jaar brengen Sinterklaas en zijn Pieten weer een bezoek aan Kaag en Braassem. Bekijk hier wanneer.

Roelofarendsveen

Sinterklaas heeft direct na de Oranjefeesten per telegram laten weten dat hij ook dit jaar Roelofarendsveen weer een bezoek komt brengen! Zaterdagmiddag 16 november rond 15.00 uur zal hij met Pakjesboot 395 1/2 aanmeren aan de Noordkade. Verdere informatie volgt snel, volg het facebookevenement voor het laatste nieuws.

Oud Ade / Rijpwetering

Zoals ieder jaar zal de Sint samen met zijn Pieten Oud Ade en Rijpwetering een bezoekje brengen. Hij komt dit jaar op een andere plek aan dan gewend. Houd daarom uw brievenbus in de gaten voor verder info. We vertrekken met z'n allen naar het dorpshuis van Rijpwetering om een gezellige middag voor jong en oud te verzorgen. We hopen jullie allemaal te kunnen verwelkomen.
Op de Facebookpagina Sint in Kaag en Braassem is het laatste nieuws te vinden.

Leimuiden

Zaterdag 23 november heten ze Sinterklaas en zijn Pieten welkom in Leimuiden op het terrein van ‘De Rijk BV’ aan het Noordeinde. Om 10.00 uur is de koffie/thee kraam geopend, om 10.30 uur komt Sinterklaas en zijn pakjesboot aan. Vervolgens het welkomstwoord van de burgemeester, gevolgd door een rondrit naar ‘t Spant, waar ook de prijswinnaars (van de kleurplaat) bekend gemaakt zullen worden door Sinterklaas. +/- 12.45 uur is het afgelopen.
Meer info via Sint in Leimuiden.

Woubrugge

Op zaterdag 23 november zal de Sint omstreeks 12.30 uur aanmeren op de Comriekade, ter hoogte van de NH-Kerk. Daar komen Sint en een flink deel van zijn Pieten aan wal.

Na een welkomstwoordje zullen Sint en de Pieten en natuurlijk de kinderen onder muzikale begeleiding gaan wandelen naar sporthal Oudendijk voor het feest. Kinderen die voor dit feest in aanmerking komen krijgen op school of op het kinderdagverblijf een kleurplaat uitgereikt. Deze kleurplaat moet samen met 2 euro per kind worden ingeleverd bij Bakkerij Tijsterman op de Comriekade. Zit je op een school buiten Woubrugge, haal dan de kleurplaat bij de bakker of printen hem uit via onderstaande site.

Meer informatie via sintinwoubrugge.nl.

Rijnsaterwoude

De intocht van Sinterklaas is in Rijnsaterwoude dit jaar op zaterdag 23 november. Rond 14.00 uur hoopt Sinterklaas met zijn Pieten aan te leggen bij Jachthaven 't Venegat. Daarna kun je de stoet volgen naar Sporthal de Meerkant voor een gezellige middag. Voor leden van de Oranjevereniging Rijnsaterwoude is dit evenement gratis. Voor niet-leden kost het het feest in de sporthal 3 euro.
Kijk hier voor meer informatie.

Nieuwe Wetering

Ook in Nieuwe Wetering komt Sinterklaas. Deze inticht is op zaterdag 23 november. Aankomst 14 uur bij de botonde ingang Nieuwe Wetering. 

Laat het ons weten!

Weet u meer over de bezoekerstijden van Sinterklaas in Kaag en Braassem? Meld het via webredactie@rondomkaagenbraassem.nl.

Foto's

Bezoekt u Kaag en Braassem als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl