Kaag & Braassem Promotie

Midzomernacht volleybaltoernooi

Van: 22-06-2019
Tot: 22-06-2019
De Baan 32 2377 CH Oude Wetering
Sportief en actief

Midzomernacht volleybaltoernooi

Het is weer bijna zover! Volleybalvereniging In Up Go organiseert op zaterdag 22 juni a.s. alweer voor de 6e keer het midzomernacht volleybaltoernooi. We zijn die avond weer te gast bij ijsclub Alkemade op de landijsbaan in Oude Wetering. Een heerlijk speelveld en voorzien van een kantine, kleedruimtes en sanitair.

Iedereen mag meedoen!
Het leuke van dit toernooi is dat er voor ieder spelniveau ruimte is. Of je nu routinier bent of campingvolleybal speelt, iedereen komt aan zijn/haar trekken. Ook leeftijd speelt geen rol. Een gelegenheid bij uitstek om op de (bijna) langste dag van het jaar samen met vrienden, vriendinnen, collega’s of je familie lekker sportief bezig te zijn. Maak een team van minimaal 6 personen (met maximaal 2 NeVoBo-spelers en minimaal 2 vrouwen).

Het belooft wederom een feestelijk gebeuren te worden. Wij hopen daarom van harte dat je ook van de partij bent.

Zet alvast in je agenda: zaterdag 22 juni. Bedenk een leuke yell en steek jezelf in een origineel tenue. Er staat een verassing te wachten voor het origineelste team. Het toernooi begint om 19 uur en rond de klok van 22 uur verwachten wij de winnaar te hebben, waarna de afterparty zal starten. Vanaf de eerste wedstrijd tot het eindsignaal om 22.00 uur speel je allemaal het zelfde aantal wedstrijden. We beginnen met een voorronde. Hierna wordt een herindeling gemaakt waardoor je meer gelijkwaardige tegenstanders zult ontmoeten.

De kosten voor dit alles bedragen € 30,- per team. Aanmelden kan via de mail naar: midzomernacht@inupgo.nl. Kijk voor meer informatie op onze site: www.inupgo.nl. Graag tot ziens op 22 juni!

Foto's

Belangrijke informatie

Van: 19:00 uur
Tot: 22:00 uur
€ 30,- per team
Volleybalvereniging In Up Go
De Baan 32 2377 CH
midzomernacht@inupgo.nl
www.inupgo.nl

Bezoekt u Kaag en Braassem als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl