Kaag & Braassem Promotie

Lammetjesdagen Boerderij Buitenverwachting

Van: 23-03-2019
Tot: 30-03-2019
Vlietkade 2 2355 CR Hoogmade
071-5018248
Kinderen, Natuur

Lammetjesdagen Boerderij Buitenverwachting

Op zaterdag 23 en 30 maart van 10.00 – 15.00 uur vinden weer de Lammetjesdagen plaats op boerderij Buitenverwachting in Hoogmade. Kinderen kunnen naast lammetjes knuffelen, ook hun eigen lammetje maken van echte wol, een eigen tuintje inzaaien en hun zintuigen testen.

Bij boerderij Buitenverwachting kun je tijdens de Lammetjesdagen de net geboren lammetjes bewonderen, maar ook spelen in de hooiberg en de boer helpen met het voeren van de dieren. Daarnaast organiseert Naar buiten! Leiden diverse activiteiten zoals: je eigen tuintje inzaaien, een zintuigentest en van echte wol een eigen lammetje knutselen.

Tijdens het bezoek aan de boerderij kunnen kinderen ook de twee 50-dingenkaarten ophalen. Op deze kaarten staan samen 100 dingen die je buiten gedaan moet hebben voor je twaalfde. Op de boerderij kunnen kinderen en zo al een aantal afstrepen.

De Lammetjesdagen zijn gratis. Boerderij Buitenverwachting is te vinden aan de Vlietkade 2 in Hoogmade. De boerderij heeft tevens een winkel waar je boerenproducten zoals kaas, vlees en eieren kunt kopen. Er kan alleen contant betaald worden.

Contactgegevens

Boerderij Buitenverwachting

Vlietkade 2
2355 CR Hoogmade
071-5018248
Bekijk website

Belangrijke informatie

Van: 10:00 uur
Tot: 15:00 uur
gratis

Bezoekt u Kaag en Braassem als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl