Kaag & Braassem Promotie

Kunsttentoonstelling Oost-West, thuis de rest

Van: 03-11-2019
Tot: 29-12-2019
Secretariaat: Van Eeghenstraat 40 2481 XS Woubrugge
0172-518186
Cultureel

Kunsttentoonstelling Oost-West, thuis de rest

Kunstenaar Feike de Vries exposeert in eigen dorp
Jarenlang hield Feike de Vries, naast diverse expo’s elders, een ThuisTentoonstelling in eigen huis en atelier. Daar breekt hij dit jaar mee. Wel blijft hij dichtbij huis, want zijn werk is vanaf 3 november te zien in het Woubrugse Museum Van Hemessen. Hij toont hier werken van Woubrugge en van reizen naar diverse landen in Europa. Het bestuur van het museum noemt het een kleine, mooie en intieme expositie.

Het thema is: Oost – West, thuis de rest. En Feike legt dat als volgt uit: ‘Foto’s en schetsen zijn de basis van de realistische verbeeldingen van de gemaakte reizen. En de ingrediënten voor de verhalende/surrealistische kunstwerken. Nu kan een schets of een foto niet helemaal de sfeer bepalen van een kunstwerk. Uit ervaring weet ik dat dàt er alleen is wanneer ik er zelf geweest ben. Zoals je geur kunt onthouden, geldt dat ook voor de sfeer.’

De officiële opening voor genodigden is op 2 november om 16.00 uur. De expositie zal geopend worden door Ben Beukenholdt, voorzitter van de dorpsraad van Woubrugge.

Museum Van Hemessen is onlangs gerenoveerd en laat vooral veel over de geschiedenis van Woubrugge zien. Er is een ruimte gemaakt voor bijzondere (thematische) tentoonstellingen.

De expositie is elke zondag van 14.00 tot 16.00 uur te zien van 3 november tot en met 29 december in Museum Van Hemessen, Dr. Lothlaan 1 Woubrugge.

Foto's

Contactgegevens

Historische Vereniging O.C. van Hemessen

Secretariaat: Van Eeghenstraat 40
2481 XS Woubrugge
0172-518186
Bekijk website

Belangrijke informatie

Van: 14:00 uur (elke zondag)
Tot: 16:00 uur

Bezoekt u Kaag en Braassem als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl