Kaag & Braassem Promotie

Kom in de Kas

Van: 06-04-2019
Tot: 06-04-2019
De Baan Oude Wetering | Sotaweg Roelofarendsveen Roelofarendsveen, Oude Wetering
Kinderen, Natuur
Foto door: Kom in de Kas

Kom in de Kas

Op zaterdag 6 april bent u van harte welkom bij acht zeer verschillende sierteeltbedrijven in het tuinbouwgebied Baan- en Sotaweg in Oude Wetering, dat gekenmerkt wordt door tulpen-, niche- en potplantenteelten. De acht ondernemers ontvangen u graag in hun schuren en kassen van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Kom in de Kas Route

De Kom in de Kas 2019 route voert u langs acht diverse tuinbouwbedrijven. De deelnemende bedrijven zijn Hoogenboom Phloxen, Wesselman Flowers, Akerboom Fresia, Rodewijk Rozen, Naktuinbouw, Jongplant, Loos Plants en Buurman Toon. Zij telen samen een breed assortiment planten en bloemen. De ondernemers zetten met veel plezier hun kas- en schuurdeuren van 10.00 uur tot 17.00 uur wagenwijd voor u open. Een routekaart is te vinden op de landelijke website van Kom in de Kas.

Tuinbouw

De glastuinbouw is een van de meest duurzame en innovatieve sectoren van Nederland. De automatisering, robotisering en technologie, het uitgangsmateriaal en de bijbehorende kennis die voor en door de Nederlandse tuinbouwproductiebedrijven zijn ontwikkeld, zijn wereldwijd toonaangevend en een belangrijk exportproduct op zich. Nederland is nummer twee van groentezaadexporteurs. In de gehele glastuinbouwcluster, van productie, toeleveranciers, tot aan veilingen en handel zijn 250.000 mensen werkzaam. Kortom een sector die er toe doet en dat laten we graag zien tijdens Kom in de Kas.

Meer informatie over de deelnemende bedrijven en de activiteiten vindt u op www.komindekas.nl/waar/, op Facebook: Kom_in_de_Kas Raveen en in de lokale media.

Foto's

Belangrijke informatie

Van: 10:00 uur
Tot: 17:00 uur
www.komindekas.nl

Bezoekt u Kaag en Braassem als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl