Kaag & Braassem Promotie

Dierenweide in Woubrugge

Van: 14-04-2019
Tot: 14-07-2019
Weteringpad 23a 2481 AS Woubrugge
Kinderen
Foto door: Dierenweide Woubrugge

Dierenweide in Woubrugge

De lente is nu echt begonnen en dat is ook merkbaar  op de Dierenweide. De eerste geitjes zijn al weer geboren en er komen er nog meer. De konijnen mogen na de koude winter weer in hun mooie konijnenburcht en er is bezoek van een schaap met lammeren. De kippen willen ook graag weer naar buiten, lentekriebels alom.  

De hoogste tijd dus voor een bezoek aan de Dierenweide en kinderen, ouders, opa’s en oma’s en verder iedereen die van dieren houdt  zijn ook dit jaar weer van harte welkom.

De Dierenweide is in de periode van zondag 14 april t/m 14 juli  elke zaterdagmiddag en zondagmiddag geopend van 14.00 tot 16.00 uur. Kom kijken en genieten van de kleine maar bijzondere dierstapel. De dierenweide is gelegen aan het Weteringpad in Woubrugge.

Schaapsscheerdersfeest

Op zaterdagmiddag 4 mei  om 14.00 uur worden de schapen weer traditioneel uit hun dikke vacht geholpen. De scheerder vertelt alles over de schapen en daarnaast is er gelegenheid om  wol te spinnen op een echt spinnenwiel, te grabbelen in onze grabbelton en een lekker stukje kaas te eten. Uiteraard is onze nieuwsgierige veestapel ook  van de partij. >> zie ook het Schaapsscheerdersfeest op onze uitagenda.

Over Dierenweide Woubrugge

Het verzorgen van de dieren en het onderhoud van de Dierenweide gebeurt door enthousiaste vrijwilligers. De stichting wordt financieel gesteund door een aantal vaste sponsoren en donateurs. Nieuwe donateurs maar ook vrijwilligers zijn natuurlijk van harte welkom.

Meer informatie op www.dierenweide-Woubrugge.nl of op www.facebook.com/dierenweideWoubrugge.

Foto's

Contactgegevens

Dierenweide Woubrugge

Weteringpad 23a
2481 AS Woubrugge
Bekijk website

Belangrijke informatie

Van: 14.00 uur
Tot: 16.00 uur
gratis

Bezoekt u Kaag en Braassem als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl